עקב המצב הביטחוני ומחסור בכוח אדם אנחנו עובדים במתכונת מצומצמת ולכן חלק מהמוצרים חסרים במלאי מקווים לחזור לשיגרה במהרה
צוות אפייה מושלמת

ההבדל בין דף סוכר לדף טרנספר

דף סוכר ודף טרנספר ישדרגו את האירוע שלך בכמה רמות, בעזרת דמות/מיתוג אישי ובקלי קלות. דף סוכר ודף טרנספר הם דפים אכילים העשויים מסוכר, הם קלים ונוחים מאוד לעבודה, ניתנים לשילוב עם מגוון קינוחים משגעים, עוגות יום הולדת ועוד המון...

 

מחפשים תמונה לאכילה? דפי טרנספר יעשו את העבודה!

בעזרת דף טרנספר תוכל להטביע בקלות אייקון או תמונה על נשיקות מרנג קטנות וממותגות או כשרוצים להכין שוקולד ממותג.

 

בדף הסוכר לעומת זאת ניתן להשתמש לצורך הכנת עוגות, קאפקייקס, ואף להדביק על בצק סוכר מאחר והבסיס שלו הוא מים.

השימוש בדף סוכר ובדף טרנספר כדפים אכילים הוא הרבה יותר קל ונוח לשימוש מאחר והשימוש בו הוא בדף אל דף (מדבקה).מה זה אומר?

שכל שתצטרך לעשות על מנת להשים תמונה אכילה על העוגה או על הקצפת הבאה שלך הוא לגזור את הדף עם מספריים רגילות, ולהניח את דף הסוכר או דף הטרנספר על הקינוח.

 

בדף הטרנספר ניתן למעשה להדפיס לוגו של חברות, לבבות ובין היתר, גם עיגולים עם מילים בכתב.

תפקידו העיקרי של דף הטרנספר הוא להיות סוג של דף אחיד המיועד להעביר תמונה לחומר גלם, או בשפה פשוטה וקלה יותר "תמונה אכילה".

 

בתחום האפייה "תמונה אכילה" היא כפי ששמה מרמז עליה: תמונה שניתן לאכול אותה.

היא מורכבת מחומר אשר דומה מאוד לבצק סוכר,

ומשמשת להדבקה על עוגות שונות המכוסות בבצק סוכר או בקרם. איזה תמונות אפשר להכין?

למעשה, כל תמונה שעולה לך בדמיון אתה יכול להפוך אותה לאכילה!

על דף הטרנספר ניתן להדפיס כל תמונה שרוצים, ניתן לגזור אותו להתאים אותו בהתאם לצורת העוגה או המאפה, והוא אינו מצריך מיומנות גדולה ורבה על מנת להשתמש בו כהוגן.

 

אם אתה שואל את עצמך תוך כדי המאמר "כיצד לעזאזל מדפיסים תמונה אכילה?"

 

התשובה היא שהתמונה האכילה מודפסת על ידי מדפסת רגילה אשר מתקינים בה מחסניות המכילות צבעי מאכל.

ניתן להדפיס את דף הטרנספר במספר גדלים (A3,A4), ואילו עיטור עוגות בטכניקה זו הפך להיות נפוץ מאוד בקרב מסיבות ימי הולדת ואירועים אחרים.

 

דפי טרנספר הינם שקופים וניתן להדפיס עליהם למעשה כל דבר ולהעביר אותו על ידי חימום נכון לשוקולד ואו לנשיקות מרנג.

אך לפעמים קורה שהתסכול של אופה העוגות משתלט עליו.

הבשלן המתחיל המשתמש בדף טרנספר יכול לעשות טעויות רבות כגון:

שהתמונה האכילה לא מתנתקת מהמרנג, שהתמונה נמסה יחד עם השוקולד ועוד...

 

לפניך מספר טיפים לעבודה נכונה עם דף טרנספר:

 

הדבר הראשון, העיקרי והחשוב ביותר לפני שניגשים למלאכה הוא לדעת שבדף טרנספר עובדים עם החלק המחוספס ולכן חשוב לבדוק שההדפסה היא בכתב ראי.

כלל חשוב נוסף, הוא שלעולם אין להשים את הדף מעל נייר אפיה או לעבוד עם תבנית חד פעמית, פשוט להניח את הדף ישירות על תבנית אלומיניום בלבד.

כאשר אנחנו רוצים להכין שוקולד ממותג בעזרת דפי טרנספר, אנו ממליצים להשתמש בצימקאו, ועל מנת לשפר את הטעם שלו יש להוסיף 2 טיפות של תמצית טעם איכותית.

עם הצימקאו מאוד קל לעבוד וקל להמיס, לאחר מכן יש לזלף את הציור בדף, ולא כאשר הבלילה דלילה יותר מדי, כלומר, לא ברגע שהשוקולד מאוד חם אלא לחכות מעט שיתקרר מההמסה.

 

תמונה אכילה לעוגה הנקראת גם "דף אכיל" או דף סוכר לעוגה, הינה הדרך הטובה, המהירה והקלה ביותר להכין עוגת יום הולדת מרהיבה, מקצועית ומשובחת!

ניתן לייצר כל תמונה בקלות ובמהירות. ומה שמיוחד בהן? שתמונות אכילות יכולות להישמר עד כשנה ללא קירור או אחסנה מיוחדים.

דף סוכר (תמונה אכילה) הוא כביכול בצק סוכר אשר מרודד באופן דק במיוחד, שגודלו כגודל דף A4, ומודפסת עליו תמונה על ידי מדפסת רגילה שבה הוחלף הדיו "בצבע מאכל".

על גבי דף הסוכר ניתן להדפיס הכול, אך חשוב ביותר לדאוג שהתמונה שאתה מעוניין לאכול תהיה ברזולוציה גבוהה, אחרת... ההדפסה תצא מטושטשת ולא תהיה חדה!

את דף האפייה ניתן לרכוש בחנויות למוצרי אפייה מתמחות (אחמ... אחמ...), וכל עוד הנייר שמור, לא יתייבש ולא נקרע - אנו לגמרי נשמח לעבוד איתו.

  

על מנת לעבוד עם דף הסוכר יש להניח אותו באופן צמוד לשקף, ולאחר מכן יש להסיר בעדינות את השקף מדף הסוכר.

חשוב מאוד לזכור לפעול בעדינות עם הסרת השקף מהדף, ולא אתה עלול לקרוע את דף הסוכר וזה יהיה ממש לא נעים.

בנוסף, יש לזכור כי לעולם אין להניח את "דף הסוכר" ישירות על הקצפת. הסיבה לכך?

הלחות של הקצפת אינה טובה לבצק, והמגע של הקצפת בבצק יגרום לו לאבד את מראה התמונה ולהיכשל.

 

למקצוענים שבינינו שכבר הניחו בעבר דף סוכר ישירות על עוגת קצפת, בוודאי שמו לב כי ראו את התמונה מתחילה לקבל גלים ולהבריק, הסיבה היא שהקצפת פשוט המיסה את בצק הסוכר שעליו הודפסה התמונה לאכילה.

 

מרגיש שאתה עדיין חייב ריענון קטן של כיצד לעבוד עם דף סוכר? קיבלת!

 

סיכמנו עבורך את כל השלבים של כיצד לעבוד עם דף סוכר:

 

-חשוב מאוד לאחסן את דף הסוכר במקום עם צל, קריר ויבש ולא במקרר.

-תאפה את העוגה שבה אתה מעוניין ותמרח לאחר מכן שכבת קרם באופן אחיד, משורטט וישר.

-תסיר בעדינות ובזהירות את שקף הפלסטיק.

-במידה ויש לך קושי כלשהו בקילוף דף הסוכר,

מומלץ מאוד להכניס את הדף למקפיא למשך דקה (לא יותר) ולנסות לקלף שנית.

-ניתן לגזור את התמונה האכילה במספריים רגילות ובלי השקף.

-הנח את דף הסוכר על העוגה, כשהצד המודפס שלו כלפי מעלה.

-תיישר ותהדק את היטב את התמונה האכילה ולציפוי העוגה, כך שלא יישארו שום כיסי אוויר.

-לקישוט מקצועי יותר ניתן לזלף קצפת מסביב או להוסיף סוכריות צבעוניות.

 

לסיכום, תמונה אכילה, דף סוכר ודף טרנספר הם מוצרי אפייה מעולים אשר בעזרתם ניתן לעשות דברים מדהימים.

החל מלאכול תמונות ועד להפתיע את האהובים שלנו עם עוגות מיוחדות ומקוריות, דפי הטרנספר ודפי הסוכר עוזרים לנו לאפות וליצור עוגות ממותגות ואף יותר מזה טעימות ומשובחות!

 

תמונה אכילה היא קישוט ייחודי, מקצועי ומרהיב שללא ספק ישדרג כל עוגה פשוטה ומשעממת ליפה ומהפנטת.

ואם אתה בעניין של עוגת יום הולדת בלתי נשכחת? דף טרנספר יכול בהחלט לעשות עבורך את העבודה.

  

אז למה אתה מחכה? רוץ לאכול תמונה עוד היום!

 

בחנות למוצרי אפייה שלנו ניתן לרכוש סוגים רבים של דפי אכילה, תמונות אכילה, דפי סוכר ודפי טרנספר.

בעזרת המחירים הנוחים לכל כיס ועם מקצועיות שאין שני לה, אנו ב-Perfect Baking נשמח לעמוד לשירותך בכל דבר, ומתי שתחליט!

 

הגיע הזמן שתגיד "ביי" לאכילת עוגות - ותגיד "היי" לאפיית תמונות!

 

למה לקנות אצלנו

  • הכל במקום אחד

    כל מה שנחוץ במקום אחד!

    החל מחומרי הגלם האיכותיים ביותר ועד לכלי אפייה, אריזות ומשטחים לעוגות.

  • משלוח חינם

       משלוח עד בית הלקוח

    ברגע שהשלמתם את סל הקנייה שלכם, כל מה שנותר לכם הוא לחכות שהשליח שלנו יופיע בפתח
    הדלת שלכם :)
    (בקנייה מעל 299 ש”ח המשלוח - עלינו!)

  • שירות לקוחות

    זמינות, אמינות ושקיפות

    חשוב לנו שתהיו מרוצים.
    אנחנו זמינים עבורכם לכל שאלה לפני או אחרי הרכישה בכל נושא שתרצו.