מה עושים עם עוגה שלא הצליחה?

צנחה או נסדקה לך העוגה שהרבה זמן חיכית לה? שרפת אותה בטעות אחרי שעבדת עליה כל כך קשה? היא נדבקה ומסרבת לצאת בקלות?

  

 

לא בוכים על עוגה שנהרסה...

לפעמים קורה שיש פשלות במטבח.

אבל זה לא אומר שעוגה שלא הצליחה לא יכולה להפוך לקינוח מרשים ביותר!

זוועות כאלו קורות גם במטבחי הקונדיטורים הגדולים בעולם.

אם כן, איך בכל זאת ניתן להכין קינוחים מעולים מעוגות הרוסות?

 

הכל במאמר הבא...

 

טרייפל שכבות  מעוגה שנהרסה

 

הכנת עוגה מדהימה שלא צלחה את האפייה, אל תזרוק אותה בשום פנים ואופן!

חתוך את העוגה לפרוסות דקות, הרטיב אותה במעט ליקר וסדר כך: פרוסת עוגה, קצפת, פירות העונה חתוכים ומרנג. לאחר מכן, תקבל טרייפל נפלא עם מינימום השקעה.

 

קייק פופ

 

אם העוגה שהכנת לא מוכנה לצאת מהתבנית בשום פנים ואופן,

ואין לך שום דרך להוציאה,

פשוט תפרק אותה עם הידיים, פורר אותה לפירורים, הוסף לה מעט שמנת מתוקה, עד שתקבל מרקם בצקי,

ותתחיל לגלגל כדורי עוגה.

את הכדורים תוכל להעמיד על גבי מקלות או שיפודים ולטבול אותם בציפוי שוקולד מריר, חלבי או לבן כרצונך!

 

פירורים של עוגה לציפוי של עוגה

 

פתרון פנטסטי שתוכל להשתמש בו הוא לפורר לפירורים עוגה שנהרסה ולהקפיא אותם.

בעתיד תוכל לצפות עם הפירורים עוגה אחרת, או לפזרם מעל חלקה העליון של העוגה ולהעניק לה מראה פירורי מיוחד וטעים שאין לעמוד בפניו.

 

פירורים קרנצ'יים לצד גלידה

 

אם נשארה לך עוגה שהתייבשה תעשה לעצמך טובה, ותשמור אותה.

פורר אותה לפירורים קטנים, הניח אותה בעדינות בתבנית אפייה ותאפה את הפירורים בחום נמוך עד לקבלת פירורים קרנצ'יים מפנקים.

 לאחר מכן, תוכל להוסיף אותם למנת גלידה או לכל קינוח אחר שתרצה לשדרג עם ביס קרנצ'י במיוחד.

 

גם לבשלנים הגדולים ביותר ישנן נפילות, טעויות וכישלונות רבים במטבח.

פתגם נפוץ הוא "מי שלא מעז, לא מצליח".


  

לכן בפעם הבאה שאתה חושב על הכישלון, ועל כמה העוגה שלך לא תצא טוב...

 

נסה לדמיין את עצמך יוצא מאזור הנוחות שלך, בדרך להתגבר על כל מכשול שנקלע מולך בדרך לעוגה המושלמת שלך,

דרוך, בטוח בעצמך ב-%100 שאתה הולך להכין את העוגה הכי טובה שהכנת אי פעם!

ובמקרה שנתת את המאמץ הכי גדול שלך ועדיין ונכשלת?

אל תשכח שאתה עדיין יכול להפוך לסיפור הצלחה גם מעוגה לא מוצלחת!

 

חשוב לזכור שמכל כישלון – לומדים, אחרי כל נפילה – קמים מחדש,

וכל טעות - ניתן לתקן ולשדרג לקינוח טעים ומיוחד.

ומי יודע, אולי הקינוח החדש יהיה אפילו מוצלח ואהוב יותר מהעוגה המקורית.

מה שחשוב ביותר באפייה - הוא להמשיך קדימה, גם אם הכול לא נראה ורוד ויפהפה בהתחלה!

 

 

נכון, זה נראה מאוד קשה בהתחלה לראות את השפים והקונדיטורים הטובים בעולם שולטים במטבח שלהם כאילו הם יכולים לעשות זאת 24/7 תוך כדי שינה,

אך אל תשכח שגם הם בני אדם,

וגם הם חוו המון כישלונות ונפילות במהלך הקריירה המפוארת שלהם.

אך דבר אחד מבדיל אותם משאר האנשים עם חלומות קולינריים דומים -

אותם השפים והקונדיטורים שחלמו על זה, לעולם לא וויתרו לעצמם עד שהגיעו למטרה שלהם.

וזהו המיינדסט שאחריו אתה צריך לפעול!

  

 

אנו מקווים מאוד שלאחר קריאת מאמר זה,

הבנת שגם עוגות שנהרסו ומאפים שנשרפו,

יכולים להפוך לקינוח מדהים ומרתק עמוס בכל טוב.

בנוסף למדת שגם השפים והקונדיטורים הבולטים ביותר כיום, חווים קשיים, אך לומדים להתגבר על זה בעזרת כוח רצון בל יתואר!

 

אם הם יכולים - גם אתה יכול.

עכשיו זה הזמן הטוב ביותר להעיר את הקונדיטור שבך!

למה לקנות אצלנו

  • הכל במקום אחד

    כל מה שנחוץ במקום אחד!

    החל מחומרי הגלם האיכותיים ביותר ועד לכלי אפייה, אריזות ומשטחים לעוגות.

  • משלוח חינם

       משלוח עד בית הלקוח

    ברגע שהשלמתם את סל הקנייה שלכם, כל מה שנותר לכם הוא לחכות שהשליח שלנו יופיע בפתח
    הדלת שלכם :)
    (בקנייה מעל 299 ש”ח המשלוח - עלינו!)

  • שירות לקוחות

    זמינות, אמינות ושקיפות

    חשוב לנו שתהיו מרוצים.
    אנחנו זמינים עבורכם לכל שאלה לפני או אחרי הרכישה בכל נושא שתרצו.