איך יודעים אם החומרי גלם לאפייה איכותיים ?

שימוש בחומרי גלם לאפייה ובמוצרים לעוגות אשר נחשבים איכותיים ומקצועיים, יכולים לעשות "פלאים" ברגע שתשתמש בהם.

 

לחנות למוצרי אפייה, אשר מציעה למכירה מוצרים לעוגות וחומרי גלם לאפייה יש תפקיד משמעותי בכל הקשור להכנת עוגות ולאיכותן, כגון:

העדפת חנות למוצרי אפייה ספציפית על פני השאר, שימוש בחמאה במקום מרגרינה, ושילוב של שוקולד איכותי ומשובח על פני "שוקולדים" זולים אחרים.

כל הדברים הללו לא רק שיהפכו את העוגה שלך לבריאה ומקצועית יותר, אלא גם לאיכותית וטעימה בכמה רמות!

יש עיקרון שעומד מאחורי ההחלטה לבחור ולהשתמש בחומרי גלם לאפייה איכותיים, בבחירת חנות למוצרי אפייה מקצועית ובמוצרים לעוגות משובחים וטעימים.

קונדיטורים ואנשי מקצוע בתחום הבישול והאפייה כבר פיצחו את השיטה עוד בעבר,

והבינו שעל מנת להעניק את החוויה הטובה והטעימה ביותר שהלקוח יכול לקבל, הם צריכים להשתמש במוצרים לעוגות הטובים ביותר, בחנות למוצרי אפייה האולטימטיבית ביותר ובחומרי גלם לאפייה המשובחים ביותר.

 

האם ניתן להמיר את השוקולד המריר בשוקולד חלב? איך מצילים שמנת מתוקה שהוקצפה יותר מדי?

ולמה לא משנה כמה אתה מנסה לשמן את התבנית, העוגות ממשיכות להידבק לך?

 

כל "הסודות" והטיפים - במאמר הבא!

 

חומרי הגלם לאפייה שאנו רוכשים , סוגי המוצרים לעוגות שאנו קונים,

ואיכות העוגות שאנו מגישים תלויים בסופו של יום - באיכות חומרי הגלם שאנו משתמשים.

קונדיטורים, אנשי מקצוע בתחום הבישול וחנויות למוצרי אפייה יודעים לספר הכי טוב:

"כמה חשיבות יש לחומרי גלם איכותיים בתהליך הכנת העוגה". חשוב להבין, שכאשר קונדיטורים ואנשי מקצוע בתחום המזון אשר יודעים כיצד לעבוד, נתקלים באיכות טובה של חומרי גלם לאפייה ומוצרים לעוגות, אשר לא מביישים אפילו את "המקצוענים בתחום", התוצאה תהיה איכותית, והעוגה - טעימה ומרשימה!

מצד שני, כאשר חנויות למוצרי אפייה וקונדיטורים למיניהם מעוניינים להתחיל לחסוך באיכות המוצרים לעוגות, ולהוריד ברמה של חומרי הגלם לאפייה, הכישלון... לא יאחר להגיע!

 

 

כל חנות למוצרי אפייה איכותית וכל בשלן מקצועי יודעים שכאשר חומרי הגלם והמוצרים לעוגות לא ברמה גבוהה, לא איכותיים ולא מקצועיים - העוגה תהיה ירודה בכמה רמות, ולעיתים קרובות... גם תקרב אותך לאכזבה.

גם אם תשקיע את מירב המאמצים עוד בטרם הכנת את העוגה, וגם אם תשתמש בכל הכלים הכי טובים הקיימים בשוק הקולינרי, אתה עדיין מסתכן באיכות וטעם אשר יכולים "להפיל" כל העוגה.

 

 השוקולד

השוקולד נחשב לחומר גלם חשוב ביותר, והוא אחד המרכיבים העיקריים והמשמעותיים במוצרים לעוגות.

ממנת הפתיחה ועד הקינוח ניתן להכניס את השוקולד בשלל דרכים וטכניקות שונות. כיצד נדע שהוא איכותי?

השוקולד הוא אחד מהמוצרים לעוגות אשר נחשב למאוד פופולרי ומשמעותי בקרב קונדיטורים ובשלנים.

שוקולד איכותי יוצר עוגות איכותיות וטעימות, ואילו שוקולד שאינו איכותי יכול להרוס אותן בקלות!

שוקולד גולמי אשר נחשב לאיכותי ניתן לבדוק על ידי טעימה וסקירה קצרה של המרכיבים שלו.

ההמלצה שלנו היא לקנות שוקולד רק מעסקים סיטונאיים/חנויות למוצרי אפייה אשר מתמחים בשוקולד טוב ואיכותי.

ולמנוע ככל הניתן את רכישת השוקולד מסופרים או מרכולים "זולים" למיניהם,

אשר לא מתמחים במוצרים לעוגות ובחומרי גלם לאפייה, ובין היתר אינם נחשבים מקצועיים ואיכותיים.

שוקולד איכותי הוא מתוק, ממכר ויש עוגות שלא יכולות בלעדיו!

בחנויות למוצרי אפייה ובמוצרים לעוגות, השוקולד נחשב לאחד "החטאים" המתוקים והמספקים ביותר.

על אף שמעולם לא הוכח מדעית הקשר שבין שוקולד איכותי ומשובח לבין אהבה ותשוקה, רבים מאמינים כי לשוקולד יש תכונות ויתרונות שרק הוא יכול לספק.

החל מהגברת המיניות והמצב רוח ועד להגשת עוגות מ-ד-ה-י-מ-ו-ת בטעמן, לשוקולד יש  תפקיד משמעותי בכל עוגה שהוא נכנס אליה!

 

 

תבנית אפיה

 

עוגות, עוגיות, פשטידות, קישים וגם פיצות - מי מאתנו לא אופה בבית באופן קבוע?

בעולם שבו יש מספר עצום של חומרי גלם לאפייה, מוצרים לעוגות וחנויות למוצרי אפייה, תבניות האפייה היו ונשארו אביזר האפייה החשוב והבסיסי ביותר במטבח, ולכן חשוב מאוד להקפיד על האיכות שלהן.

תבניות האפייה הקיימות כיום, שונות זו מזו בצורה, בגודל, במטרה, בחומר הגלם ובאיכות שלהן כמובן.

כך שאם אתה מעוניין לקנות תבנית אפייה מרשימה ואיכותית,

השתדל לבחור ולהשוות בין האלטרנטיבות תוך כדי התייחסות לדברים הבאים:

-עמידות לאורך זמן

-תחזוקה קלה ופשוטה

-אפשרות לאפייה בריאה

 

מהסיבה שאיכות המוצרים לעוגות והחומרי גלם לאפייה נמדדים בפרטים הקטנים ביותר, חשוב מאוד לשים לב גם לרמת הגימור, איכות הצבע ואפילו לגודל של תבנית האפייה.

תבניות האפייה מתחלקות לשני סוגים עיקריים: סיליקון ומתכת וניתן למצוא אותן בחנויות למוצרי אפייה, במרכולים ובסופרים הפזורים ברחבי הארץ.

אחד הדברים שרוב הקונדיטורים והבשלנים שמים עליהם דגש הוא עניין הבריאות.

כאשר בשלן קונה תבנית לאפייה הוא יהיה מעוניין לבדוק "האם תבנית האפייה היא אכן בריאה."?

על מנת לבדוק זאת, אותו הבשלן יצטרך לשאול את עצמו (או את החנות למוצרי אפייה) מספר שאלות כדי לענות על "החידה" הזו.

-האם החומר גלם שממנו עשויה התבנית לא מזיק לתהליך האפייה?

-האם "יוצא" מהתבנית אפייה "חומרים רעילים"

 

שאלות אלו למעשה יעזרו לך לבחור את התבנית האולטימטיבית והטובה ביותר עבור הצרכים שלך!

 

 מזון טרי

מזון טרי הוא מרכיב חשוב ומהותי ביותר אשר מכריע בצורה נכבדת על האוכל שאנו מגישים.

כאשר אדם רוכש מוצרים לעוגות וחומרי גלם לאפייה אשר לא טריים לחלוטין ולא שמרו על איכות גבוהה, הוא למעשה מוריד בכמה רמות את איכות העוגה שלו. בהכנת עוגות בקנה מידה של קונדיטוריה או חנות אפייה, ישנו קושי גדול לקנות חומרי גלם טריים "מהרגע להירגע,"

ולכן חשוב לדעת לשמור על חומרי הגלם שלנו, גם אם הם לא טריים לחלוטין -ככל הניתן!

פתרון פשוט וידוע הוא לרכוש חומרי גלם איכותיים וטריים רק מחנויות למוצרי אפייה אשר נחשבות למקצועיות ואיכותיות. הסיבה לכך, היא שאותן החנויות למוצרי אפייה יספקו לך את המוצרים לעוגות ואת חומרי הגלם לאפייה הטריים והמשובחים ביותר, ובין היתר, יוכלו לייעץ לך כיצד "לשמור עליהם" מבלי לפגוע באיכויות שלהם. המוצרים לעוגות וחומרי הגלם לאפייה המרכיבים את העוגה שאנו מגישים הם החלק המהותי והחשוב ביותר שיש באיכות המזון של העסק שלנו, ועל כן - אסור לנו להתפשר עליהם!

עליך לוודא שאיכות המוצרים לעוגות וחומרי הגלם לאפייה שהשתמשת בהם היא הטובה והאיכותית ביותר,

ובכך תעניק ללקוחות שלך את העוגות המרשימות והאיכותיות ביותר, ועל הדרך - תהנה מאיכות שמורגשת בכל ביס!

 

אופה עוגות מקצועי הוא אדם אשר התחום בו הוא משקיע ומתמחה הוא אפיית עוגות.

אך גם אופה העוגות המקצועי והטוב ביותר, יעדיף להשתמש בחומרי הגלם לאפייה ובמוצרים לעוגות האיכותיים ביותר,

ואף ישמור "בסוד" את שמה של החנות למוצרי אפייה שלו על מנת שרק הוא יוכל להמשיך ליהנות ממוצריה.

כולנו אוהבים איכות ולא מוכנים להתפשר עליה, וכשזה מגיע לאפיית עוגות? אין בכלל על מה לדבר!

 

 

כל עוגה, כל עוגייה וכל קינוח מתחיל בחומרי גלם איכותיים.

אנחנו ב Perfect-Baking לא מתפשרים על האיכות, ומעניקים לך את חומרי הגלם האיכותיים ביותר שקיימים בשוק!

 

מדפי סוכר מקצועיים לקישוטי עוגה חדשניים, ומכלים לאפייה מרשימים ועד לשוקולד טעים ואיכותי, ב Perfect Baking אנו שמים את הדגש על החומרי גלם, ולא עלינו.

 

אז למה אתה פה? רוץ לאפות!

 

למה לקנות אצלנו

  • הכל במקום אחד

    כל מה שנחוץ במקום אחד!

    החל מחומרי הגלם האיכותיים ביותר ועד לכלי אפייה, אריזות ומשטחים לעוגות.

  • משלוח חינם

       משלוח עד בית הלקוח

    ברגע שהשלמתם את סל הקנייה שלכם, כל מה שנותר לכם הוא לחכות שהשליח שלנו יופיע בפתח
    הדלת שלכם :)
    (בקנייה מעל 299 ש”ח המשלוח - עלינו!)

  • שירות לקוחות

    זמינות, אמינות ושקיפות

    חשוב לנו שתהיו מרוצים.
    אנחנו זמינים עבורכם לכל שאלה לפני או אחרי הרכישה בכל נושא שתרצו.