עקב המצב הביטחוני ומחסור בכוח אדם אנחנו עובדים במתכונת מצומצמת ולכן חלק מהמוצרים חסרים במלאי מקווים לחזור לשיגרה במהרה
צוות אפייה מושלמת

כיצד להגיש את העוגה שלך בצורה מקצועית

אם אתה מעוניין לדעת כיצד להגיש את העוגה המרשימה שלך בצורה מקצועית ואיכותית, אם נמאס לך מקופסאות לעוגה "משעממות", ומתחתיות לעוגה שלא מגרות גם כאשר אנו "מתים "למשהו מתוק, ובא לך ללמוד כיצד לקצר תואר באומנות ולהגיש עוגה כמו הקונדיטורים הטובים בעולם - המאמר הבא הוא בשבילך.

 

 

כל אדם זקוק שתהיה לו לפחות עוגה אחת במקרר שתהיה טעימה ושתיראה טוב.

אם זה על מנת להגיש לאורחים הבאים, אם זה להעלות את הסוכר שנפל, ולעיתים קרובות, רק בשביל לגנוב חתיכה קטנה בלילה.

 

 

עוגות מעולות ומקצועיות כאלו שלא מגישים בקופסאות לעוגה רגילות ובאריזות לעוגה פשוטות למיניהן, הן דבר הכרחי בכל בית המכבד קבלת אורחים. גם אם אורח מגיע אליך לבית רק בשביל לשתות קפה, אתה עדיין צריך לדעת כיצד להגיש לאורח את העוגה בצורה מושלמת ומגרה, ולא בתחתיות לעוגה רנדומליות.

 

כולנו מכירים את הסיטואציה הזו ואנו בטוחים שגם אתה!

העוגה עוד רגע יוצאת מהתנור הלוהט והמטבח מתחיל להתמלא בניחוחות מעוררי תיאבון, אשר גורמים לך עוד רגע להכניס את היד לתנור ולהסתכן בכוויה רק על מנת לטעום ממנה ביס!

אבל רגע לפני שאתה מוציא את העוגה המהפנטת מהתנור ונותן לאורחים לאכול אותה, אתה צריך לדעת כיצד לקשט ולהגיש אותה.

אריזות לעוגה, קופסאות לעוגה או שבכלל "תחתיות לעוגה? תשכח מהכול! ומי שאמר לך שהעוגה חייבת לצאת סימטרית... טועה בגדול!

 

 

בעידן החדשני והמתפתח שלנו, להיות עסק המכין אריזות לעוגה יפות, קופסאות לעוגה מדהימות, תחתיות לעוגה אשר עומדות בכל מבחן, ועוגות - שהטעם שלהן משובח... זה לא מספיק!

כיום, לא מספיק שהעוגה תהיה טעימה בלבד, אלא היא גם חייבת להיות מזמינה, מרשימה ופוטוגנית.

לפניך מספר טיפים של גדולי הקונדיטורים אשר יעזרו לך להיפטר לתמיד מאריזות לעוגה,

תחתיות לעוגה וקופסאות לעוגה, ויעזרו גם למי שלא נולד עם חוש אומנותי מפותח במיוחד, להגיש עוגה שתקצור שלל ביקורות חיוביות, נו טוב וגם מחמאות...

 

 הסוד טמון בזילוף

חדש בתחום הזילוף? מומלץ לך להשתמש בשקיות זילוף קטנות אשר יהיו יותר נוחות לאחיזה,

לשליטה, ובסופו של דבר, יקלו עליך בתהליך הזילוף. בנוסף, חשוב מאוד שתשתדל לא לזלף ישירות על העוגה המוכנה, אלה תעשה ניסיון קטן בצד על גבי נייר אפייה או משטח, ולאחר כמה פעמים שתרגיש שאתה שולט במצב אתה מוזמן לעבור לדבר האמיתי. הכול בחיים זה עניין של ניסיון,

כך שגם אם נכשלת בפעם הראשונה בזילוף, תהיה בטוח שבפעם השנייה זה ייצא הרבה יותר טוב,

ואנו אפילו לא מדברים על הפעם האלף... הרעיון של זילופים יפים ומרשימים של קצפת על עוגה אותנטית וטעימה הם הרעיון הכי פשוט, יפה, קל ונגיש מכולם!

זילופים מקצועיים אשר נראים מעולה, יהפכו כל עוגה "פשוטה" למדהימה, וכל תחתית עוגה - למושלמת.

כמובן, שניתן להשתמש בזילוף על מנת להסתיר סדקים ונזקים אשר נוצרו בחלק העליון של העוגה ואף בתחתית העוגה.

 

 

 

 בצק סוכר - הדבר האמיתי

רבים מאתנו חושבים שבצק סוכר הוא משחק ילדים אך הוא בעצם פלסטלינה.

לאחר כמה דקות של עבודה עם הבצק, ניתן לרכך אותו בקלות על מנת שיהיה נוח לעבוד איתו, ולאחר מכן... השמיים הם הגבול! גם האריזות לעוגה שנחשבות הטובות ביותר,

ואילו הקופסאות לעוגות האיכותיות ביותר לא יעניקו את אותו מראה ייחודי וייצוגי של בצק הסוכר.

קופסאות לעוגה כבר הבינו זאת ממזמן, שבלי בצק סוכר הן לא הולכות לשום מקום!

על מנת לנצל את המירב מבצק הסוכר, יש להקפיד על משטח עבודה שיש מעליו מעט קונפלור,

וזאת על מנת שהבצק לא יידבק למשטח, ויהיה קליל לשימוש. לאחר כמה רגעים, תוכל ליצור ולבנות אין ספור דמויות וצורות, הכול מסתכם בכמה יצירתי אתה, ולמעשה כאן האומנות תופסת תפקיד מרכזי וחשוב.

בעת הכנת בצק הסוכר יש לשמור על משטח עבודה נקי ומצוחצח ככל הניתן, ובמיוחד כאשר אתה מחליף בין בצק סוכר מצבע אחד לאחר.

חשוב לזכור כי בצק סוכר נדבק לעצמו באופן הכי טוב בעזרת מעט מים,

ובמידה ונתקעת בשלב כלשהו, או שאתה סתם מעוניין לשחזר את התהליך בצורה טובה יותר, זכור שתמיד תוכל להסיר את בצק הסוכר ולהתחיל הכול מהתחלה.

 

 

 עוגת יום הולדת או "עוגת העשור"

עוגת יום הולדת היא עוגה מיוחדת אשר לעולם לא תגיע בקופסאות לעוגה הנמכרות בסופר,

ובטח שלא באריזות לעוגה שמוכרים במרכולים. עוגת יום הולדת חייב להיות מרשימה, טעימה וחגיגית.

אז מה עושים כאשר יש לבן שלך יום הולדת, הרמת לו מסיבה ענקית וכבר "שפכת" המון כסף על הרמת האירוע, ונותר לך להכין עוגה איכותית ומשגעת אבל יש לך זוג ידיים שמאליות? אל תדאג... לפניך טריק - נחמד!

במידה ואתה מעוניין להוסיף קישוט/עיטור כלשהו על העוגה עצמה, מומלץ להשתמש ברינג עגול אשר  ואף יכול להשתנות בצורתו על פי העדפותיך האישיות. בנוסף, ניתן לקשט את העוגה בסוכריות צבעוניות, אשר יוסיפו המון צבע וחיים לעוגה הכול כך מרשימה שכבר יצרת. ועל מנת למקסם את התהליך, תשתדל להשתמש בקופסה לעוגה אשר נראית מרשימה ויוקרתית, ובאריזה לעוגה שתהיה מקצועית, ובכך תשמור על תחתית העוגה ועל שאר החלקים שלה.

 

 

 פירות זה לא רק בריא - זה גם טעים

פירות בריאים מאוד לגופנו, מעניקים לנו המון וויטמינים, ובמקרה - גם טעימים מאוד.

אך אלו לא הסיבות העיקריות מדוע אנו ממליצים להוסיף פירות לעוגה הבאה שלך.

פירות טריים הם צבעוניים, מגוונים, ומעניקים תחושה של עוגה בריאה, אך לא שוכחים לגרות את העין שלנו - עוד בטרם לקחנו ביס.

פירות יכולים להוות כקישוט בחלק העליון של העוגה, וישנם קונדיטורים אשר מוסיפים אותם גם בתחתיות העוגה.

כל כך בריא - וכל כך טעים. תרגיש בנוח לשלב בעוגת גבינה הבאה שלך את סוגי הפירות השונים לקבלת תוצאה בריאה יותר... וצבעונית במיוחד!

שלא תטעה, אתה לא חייב להוסיף מגוון רחב של פירות, ובטח שלא את כולם.

תוכל להשתמש בפרי בריא וטעים אחד אשר יניב לך תוצאה מעולה ועוגה מדהימה (מישהו אמר עוגת דובדבנים?).

 

 מרנג שרוף

נמאס לך מהקצפת? בא לך לצאת מאזור הנוחות?, מעוניין להוסיף טעם של מרשמלו לעוגה? מרנג שרוף בהחלט יעשה את העבודה!

מרנג שרוף נחשב לקצת יותר מורכב מקצפת, אך התוצאה בהחלט שווה את המאמץ.

זילופי מרנג יעבדו באופן מושלם, ובמיוחד כאשר שורפים אותו מעט לפני ההגשה.

תלולית גדולה של מרנג תוסיף גובה לתחתית העוגה הנמוכה שיצאה לך, תהפוך בקלות את אריזות העוגה וקופסאות העוגה לפריטים חסרי חשיבות, ותמחק את העוגה הבינונית שיצאה לך, ובכך תהפוך אותה ל-מ-ו-ש-ל-מ-ת.

 

כיום יותר מתמיד, ישנן מגוון אפשרויות לקישוט העוגה.

החל מדרכים קלות ופשוטות ועד לדרכים קצת יותר קשות ומאתגרות, כול אדם אשר מעוניין לשפר את מראה העוגה שהוא אפה,

ובנוסף להעניק לה מראה מרשים, מקצועי וייחודי - יוכל לעשות זאת בקלות!

כל שנותר לאותו אדם לעשות הוא לשים את האריזות לעוגה

וקופסאות לעוגה בצד ולהיפטר מתחתיות לעוגה זולות ופשוטות, וללכת בעקבות הטיפים שלמד במאמר זה.

 

בין אם אתה טבח מתחיל, שף או קונדיטור מקצוען,

הטיפים הללו בהחלט יכולים לעזור לך להגיש את העוגה המוצלחת שלך בדרך קצת שונה... אך בהחלט יפה יותר!

  

במידה ותקשיב לטיפים אלה , ותלך בעקבותיהם ללא עוררין,

אל תתפלא אם תצליח להפוך בעוד כמה  זמן מבשלן חובבן - לקונדיטור מקצוען!

למה לקנות אצלנו

  • הכל במקום אחד

    כל מה שנחוץ במקום אחד!

    החל מחומרי הגלם האיכותיים ביותר ועד לכלי אפייה, אריזות ומשטחים לעוגות.

  • משלוח חינם

       משלוח עד בית הלקוח

    ברגע שהשלמתם את סל הקנייה שלכם, כל מה שנותר לכם הוא לחכות שהשליח שלנו יופיע בפתח
    הדלת שלכם :)
    (בקנייה מעל 299 ש”ח המשלוח - עלינו!)

  • שירות לקוחות

    זמינות, אמינות ושקיפות

    חשוב לנו שתהיו מרוצים.
    אנחנו זמינים עבורכם לכל שאלה לפני או אחרי הרכישה בכל נושא שתרצו.