רשימת חומרי גלם לאפייה שחייבים להכיר

כל בשלן, אופה וטבח יודעים שהסוד לעוגה המושלמת טמון במוצרי האפייה, בחומרי הגלם לאפייה, ובחנות למוצרי אפייה.

 

הרי אין עוגה בלעדיהם! זה לא משנה כמה טוב אתה לש את הבצק,

זה פחות רלוונטי כמה מוכשר אתה בלעצב עוגות,  וזה לא אכפת כמה אתה טוב בשיווק העוגות באינסטגרם, וכן... זה ממש לא חשוב כמה אתה מבין במוצרי אפייה - כל עוד אתה לא משתמש בהם... כהוגן!

 

לכן, החלטנו לעשות לך קצת סדר בתוך כל הבלאגן הגדול שנוצר לך במזווה, ולכתוב עבורך את רשימת חומרי הגלם שבלעדיהם - שום עוגה לא תתקיים!

 

את חומרי הגלם לאפייה הבאים אתה יכול לשמור במקרר, במקפיא ובמזווה.

 

 

הנה זה מגיע:

 ממרחים

 

ממרח הוא חומר גלם לאפייה נהדר ופתרון מקסים למילוי עוגות ועוגיות ללא שום קושי ומאמץ.

כאשר תדאג שיהיה אצלך באופן קבוע במזווה:

ממרח נוטלה, ממרח תמרים, ממרח שוקולד וממרח חלבה,

אתה יכול להגיד "להתראות" לדאגות של חוסר במוצרי אפייה.

רבים לא יודעים זאת, אך ריבות משמשות באופן מדהים כמילוי איכותי וטעים לעוגות ועוגיות, ואנחנו? הכי אוהבים ריבת שזיפים...

בנוסף למילוי של עוגות ועוגיות, לריבות יש תפקידים רבים ומגוונים כחלק מחומרי הגלם לאפייה

"שאסור להתחיל בשום פנים ואופן במלאכה" - לפני שאנו מוודאים שיש לנו אותם!

לדוגמה: ריבת משמש יכולה לשמש כמוצר אפייה להברקת מאפים. כיצד עושים זאת?

פשוט מערבבים את הריבה עם מעט מים ומתחילים להבריש!

בא לך להוסיף קצת ווניל לעוגה ואחרי זה לאכסן אותו? ממש לא בעיה.

על מנת לשמור על  מקל הווניל שלא יתייבש, יש לשמור אותו במקפיא, ולפני השימוש יש לצקת  עליו מים רותחים על מנת לגרום לו "לחזור לחיים."

 

 סוכר

 

מרבית האנשים לא מחבבים אותו,

ישנם כאלו גם שהוציאו אותו מרשימת חומרי הגלם לאפייה שלהם,

ויש את אותם בשלנים שסוכר הוא חלק "בלתי נפרד ממוצרי האפייה והעוגות שלהם.

לסוכר לבן יש שימושים רבים, אך הוא בעיקר משמש לאפייה.

ניתן לחסוך בעלויות רבות כאשר קונים את הסוכר בכמויות גדולות, ולאחר הקנייה ניתן לאכסן אותו בקלות במזווה. לסוכר יש מספר סוגים כאשר הפופולריים ביותר הם:

סוכר לבן, סוכר חום וסוכר דמררה.

כל אחד מסוגי הסוכר ניחן בטעם ובמתיקות שונים, ויכול לשמש אותך במגוון שימושים שונים - בהמתקת משקאות, בבישול וכמובן - באפייה.

 

 שוקולד

 

הגענו לחומר גלם לאפייה הכי מ-ת-ו-ק שיש!

כולנו אוהבים אותו ומי שלא, כנראה... שהבעיה היא אצלו!

כבר דיברנו מספיק בעבר על כמה חשוב לקנות שוקולד איכותי,

והגיע הזמן שנדע כיצד לאכסן אותו. כאשר קונים שוקולד מחנות למוצרי אפייה,

מומלץ לא לשים אותו בקירוב ליד הקמח, ואם ניתן, אז עדיף כדאי להשים את השוקולד - בארון נפרד.

הסיבה לכך היא שחרקים נמשכים מאוד לקמח, אך לשוקולד - עוד יותר!

טוב, אם אתה עדיין מתעקש לקבל "טיפ" אחד חשוב של "איך לבחור שוקולד איכותי", הנה הוא לפניך:

האחוזים שרשומים על החפיסה תופסים את מלוא תשומת הלב שלנו. אך מה הם בעצם אומרים?

הם לא מרמזים על אחוזי השומן, אלא מציינים את כמות אחוזי הקקאו שבשוקולד.

לכן, לעולם אל תקנה שוקולד רק על פי המראה (כי כולם נראים טוב), ותמיד תבדוק בכל חפיסה את האחוזים, ובעיקר את "הקקאו". ומה אם אין לך כוח לבדוק כל שוקולד ושוקולד?

אתה מוזמן לקנות שוקולד מחנות למוצרי אפייה שלנו, ובכך להיות בטוח שתקבל את השוקולד המובחר והאיכותי ביותר שתוכל לקבל.

כי הרי אצלנו? כבר עשו את הבדיקות!

 

שקדים ואגוזים

 

לא רצוי לאכול מהם הרבה, אך מומלץ לאכול אותם בכל יום.

השקדים והאגוזים מעניקים לגופנו יתרונות תזונתיים מדהימים, הם פצצות אנרגיה "מתקתקות," מסייעים ללב וקלים לעיכול,

מונעים כולסטרול והם חלק בלתי נפרד מחומרי הגלם לאפייה שכל בשלן מחזיק במזווה.

הכי זול לקנות אותם בשוק, אך מומלץ ביותר לקנות אותם בחנות למוצרי אפייה,

עדיף לא קלויים ובכמויות גדולות, ניתן לאכסן במקפיא, להפשיר ולקלות בתנור - בעת הצורך.

שקדים ואגוזים משמשים כקישוט מפואר וגרנדיוזי לכל "עוגה מוצלחת" שבלעדיהם... היא לא הייתה כזאת!

החל מיתרונות בריאותיים רבים ועד לשיפור טעם העוגה, השימוש בשקדים ואגוזים הוא בגדר "חובה, "לכל מי שמגדיר את עצמו "כאספן של חומרי גלם לאפייה."

 

 

 שמרים

 

כמה שקיות של שמרים במזווה ואתה מסודר! תמיד מומלץ שיהיו לך שמרים בבית ובהישג יד.

זאת לא קלישאה "ששמרים" הם "פלא שמיני של תבל" וניתן לעשות איתם - כמעט הכול!

מרבית מוצרי האפייה וחומרי הגלם לאפייה, מחזיקים מעמד רב ולאורך זמן, וכך גם השמרים היבשים.

ניתן לשמור אותם חודשים ארוכים במזווה או בארון, ופחות מומלץ לשמור אותם במקרר, מהסיבה שחלק מהם לא שורדים את תהליך ההקפאה-הפשרה ומתים, ועל כן, השמרים מאבדים מעט מכושר ההתפחה שלהם.

ומה יקרה אם תעבוד איתם לפי הכללים והנהלים? תקבל מאפים, לחמים ועוגות נפלאים!

שמרים הם פלא שמעורר את הרוח החיה בבצק - אל תרשה לעצמך לא להכליל אותם בחלק מן חומרי הגלם לאפייה שלך.

קפוץ עוד היום לחנות למוצרי אפייה הקרובה לבי תך על מנת לרכוש שמרים - ולא תפחד עוד מבצק בחייך.

 

 אינסטנט פודינג

 

האינסטנט פודינג משמש אותנו רבות באפייה, הוא חלק בלתי נפרד ממוצרי האפייה של כל אופה עוגות, וניתן למצוא אותו בכל חנות למוצרי אפייה מתמחה.

באינסטנט פודינג ניתן להכין קצפת ולמומחים שבינינו - עוגת גבינה עם פירורים.

אך גם באפייה הוא משמש "כפאי אגסים" ואפילו נמצא בתוך בצקי השמרים.

הפודינג מגיע לרוב בטעם וניל, אך בחנויות למוצרי אפייה שונות, ניתן למצוא אותו גם בטעם - שוקולד.

כי זה לא משנה באיזה חומרי גלם לאפייה אתה משתמש, או איזה מוצרי אפייה אתה הכי אוהב, זה כן משנה שיהיה לך אינסטנט פודינג במזווה! ומה קורה אם אין לך?

הזמן עוד היום מחנות למוצרי אפייה... ותשכח ממחסור בפודינג לנצח!

 

נניח, והזמנת חברים לארוחה... מה החלק הכי חשוב בה?

מהו הדבר העיקרי שבמידה ויש לך אותו, אז האירוע הצליח!?

האם זה מנות הפתיחה? האם זאת מנת הביניים, אולי בכלל זאת המנה העיקרית? אצלנו זה הקינוח!

לא משנה באיזו סיטואציה אנו נהיה, גם אם חס וחלילה כל הארוחה "תיפול על הרצפה," לפחות נדע שהארוחה תסתיים במשהו טעים ולא פחות חשוב - משמח!

כי אין כמו למחוק ולשכוח את מה שנעשה, ולהמתיק את הרגע עם זיכרון מתוק...

 

 

מעוניין בחומרי גלם איכותיים ומקצועיים? בא לך לעבוד עם מוצרי אפייה מרשימים?

בחנות למוצרי אפייה שלנו, תוכל למצוא את כל מה שתחפוץ בו - ומעבר לכך.

 

חושב שאנחנו טועים? אתה מוזמן לנסות אותנו!

 

למה לקנות אצלנו

  • הכל במקום אחד

    כל מה שנחוץ במקום אחד!

    החל מחומרי הגלם האיכותיים ביותר ועד לכלי אפייה, אריזות ומשטחים לעוגות.

  • משלוח חינם

       משלוח עד בית הלקוח

    ברגע שהשלמתם את סל הקנייה שלכם, כל מה שנותר לכם הוא לחכות שהשליח שלנו יופיע בפתח
    הדלת שלכם :)
    (בקנייה מעל 299 ש”ח המשלוח - עלינו!)

  • שירות לקוחות

    זמינות, אמינות ושקיפות

    חשוב לנו שתהיו מרוצים.
    אנחנו זמינים עבורכם לכל שאלה לפני או אחרי הרכישה בכל נושא שתרצו.